fbpx
 
Sokat tanultunk abban az 1-2-3 hónapban. Magunkról, a környezetünkről, a minket körülvevő emberekről. Talán tanultunk belőle. De ami a Spirálstabilizációt és a Tudatos testtartást illeti....
Rengetegen kerültek kiszolgáltatott helyzetbe, mert a megszokott elengedhetetlen segítség a derék-, hát-, nyakfájós problémáikra nem volt elérhető: a masszőr, a gyógytornász, a mozgás oktató. Egyedül maradtak a fájdalmaikkal, rendkívül kilátástalan volt és nem lehetett látni a végét.
Kivételezett helyzetben voltak azonban azok, akik korábban megtanulták a Spirálstabilizáció módszerét.
Egy olyan technika volt a kezükben, amivel minden külső segítség nélkül, egyedül, önállóan gyakorolhattak nap, mint nap.
Nem kellett hozzá sokféle eszköz, gép, amit sem tárolni, sem kezelni nem tudtak volna. Nem kellett hozzá egy másik ember, aki elmondja, mit csináljanak.
Kezükben volt a megoldás. (Természetesen nem jelenti ez azt, hogy a masszőrökre, gyógytornászokra, mozgás oktatókra ne lenne óriási szükség. Pótolhatatlan a munkájuk, köszönet érte!)
De, ha minden, önállóan végezhető módszer nélkül maradsz, mert mindig másokra vagy utalva, mihez kezdesz?
HA MÉG EGYSZER ILYEN HELYZETBE KERÜLSZ MIT CSINÁLSZ? NEM KELL EHHEZ MÉG KARANTÉN SEM. GONDOLKODTÁL MÁR EZEN?
 
Íme egy visszajelzés egy tanítványomtól:
 
"Tulajdonképpen szerencsés lettem a karanténnal! 2020 -ban - január-februárban -végeztem el a tanfolyamot, de még nagyon bizonytalan voltam. Nem sikerült minden mozdulatot rögzítenem, így azonnal előfizettem a márciusban kezdődő karanténos online gyakorlási, tanulási lehetőségre. Minden nap gyakoroltam. Ennek köszönhetem, hogy egyszer csak azt vettem észre, nem fáj a vállam -másfél év szenvedés után -, és a csípőproblémáim is megszűntek. Azóta is gyakorlok, mert így érzem jól magamat: FORMÁBAN VAGYOK!"
Fábiánné Simon Klára