Barion Pixel

Köszönöm, hogy jelentkeztél a 

Tudatos testtartással az egészséges gerincért napi 15 percben” ingyenes online előadásra

Az előadás időpontja: bármikor megnézhető 48 órán belül

 

Gratulálok! A hozzáférésed a 30 perces online ELŐADÁSHOZ és a 3 AJÁNDÉKHOZ már úton van a postaládádba!

3 fontos tudnivaló:

  • Mindenképpen olvasd el a leveled, mert van benne egy meglepetés kód, amelyre az előadás végén szükséged lesz. Ezt a meglepetést mentsd el magadnak és a videó végén használd!
  • Ne felejtsd, 48 órád van megnézi az előadást, utána nem lesz lehetőséged rá.

Lehet, hogy a levelünk a Spam vagy a Promóciók mappába került, ha így lennem adj hozzá minket a megbízható feladókhoz, hogy legközelebb ez ne forduljon elő. Ha sehol nem találod a levelet, írj nekünk az info@tudatostesttartas.hu címre.

Ne felejtsd el megosztani ennek az ingyenesen elérhető előadásnak a lehetőségét a családtagjaiddal, barátaiddal sem!

Előadó

testtartás javítás

Balatoni-Huber Vera

testtartás szakértő, a Tudatos Testtartás Online Program vezetője

Nagyon örülök, hogy segíthetek Neked abban, hogy a jövőben szebb testtartással és ezáltal sokkal egészségesebben élhess!

Bár ritkán fordul elő, de néha megtörténhet, hogy a leveleink véletlenül a SPAM mappában landolnak. Kérlek, ellenőrizd a SPAM mappádat is, és ha esetleg ott találod az üzeneteinket, ne felejtsd el hozzáadni az info@tudatostesttartas.hu címet a biztonságos címek listájához. Így biztosíthatod be, hogy a jövőben is megkapod az előadással kapcsolatos fontos információkat.

Amennyiben Gmail-es címet használsz, előfordulhat, hogy az üzeneteink a „Promóciók” vagy „Közösségi” mappába kerülnek. Ezekben a mappákban könnyen elveszhetnek az üzeneteink, így azt ajánljuk, hogy húzd át azokat az „Elsődleges” mappába, hogy a jövőben is ide érkezzenek, és ne maradj le semmiről!

Amennyiben egyik helyen sem találod az üzeneteinket, az általában elírás miatt történhetett. Ebben az esetben kérjük, írj nekünk egy üzenetet az info@tudatostesttartas.hu címre, mi pedig gondoskodunk róla, hogy biztosan hozzáférhess a szükséges információkhoz.