Barion Pixel

TUDATOS TESTTARTÁSSAL AZ EGÉSZSÉGES GERINCÉRT napi 15 percben

Egész nap görnyedő munkát végzel? Szabadulj meg a nyak-, váll-, és hátfájásodtól és javíts látványosan a testtartásodon!

TUDATOS TESTTARTÁSSAL AZ EGÉSZSÉGES GERINCÉRT napi 15 percben

A program segítségével akkor is véget vethetsz a derék- és nyakfájásodnak, ha elmúltál 40 éves, egész nap görnyedő munkát végzel az irodában, és a munkád, a családod miatt nagyon elfoglalt vagy.

Valószínűleg ez a helyzet jelenleg:

 • A folyamatos görnyedő munkától és a monitor bámulástól nap végére már leszakad a hátad, derekad, vállad, beáll a nyakad?
 • Már reggel úgy ébredsz, hogy “be kell járatnod” a sajgó hátad/derekad?
 • 40 feletti vagy és már sok mindenbe belefogtál, de végleges megoldást egyik sem hozott?
 • Tudod, hogy rendszeresen mozogni kellene, de a család és a munka mellett magadra már nincs időd?
 • Elszörnyedsz, ha meglátsz magadról egy fotót, mert annyira rossz a tartásod és a “banyapúp” is rettenesen zavar?
 • Már sok eszközt kipróbáltál: jobb széket, új matracot, tartásjavító hevedert, drága talpbetétet, de igazán egyik sem használt?
  • Irodai munkát végzel íróasztal mellett napi 8 órában.

MINDEZ NEM A TE HIBÁD!

Gyanítom, hogy most így éled az életed:

  • Hajolgatsz és görnyedsz egész nap és alig várod, hogy vízszintbe helyezd magad nap végére?
  • Aszimmetrikus munkát végzel orvosként, fogorvosként, gyógyszerészként, kozmetikusként?
  • Aszimmetrikus sportot végzel és az egyenetlen terheléstől leszakad az egyik oldalad?
  • Nem elég, hogy napi 8 órát irodai munkát végzel, és fáj a hátad, de este mosogatás közben már csillagokat látsz?
  • A vasárnapi ebédet sem tudod megfőzni anélkül, hogy megfájdulna a hátad.
  • Szeretnéd kihúzni magad de néhány perc után “összecsúszol” és nem tudod tovább tartani magad?
  • Látod anyukád, apukád állapotát most és szeretnéd azt eékerülni, mire annyi idős leszel, mint ő?
   • Görnyedsz ülve egész nap az irodában vagy asztalodnál ülve.

  Eddig azt hitted, a rossz tartás egyszerűen csak csúnya?

  Tévedtél! Mit okozhat még?

  Derék-, hát-, nyakfájás

  Esztétikai probléma

  Belső szervek problémái

  Légzési nehézség, stressz

  Résztvevő végezte már el sikeresen a programot

  Ennyire tetszett az oktató szakértelme a programban

  Így értékelik a program felépítését

  Ajánlaná a programot másoknak

  A Tudatos Testtartás Online Program Magyarország legnagyobb online testtartás javító programja, melyet a világ több, mint 10 országában alkalmaznak

  • Napi mindössze 15 percet igénylő,
  • otthonról rugalmasan végezhető
  • segít a tartáshibák javításában,
  • a helytelen testtartás okozta fájdalmak megszűntetésében:
  • segít csökkenteni a nyak-, váll, hát- és derékfájást.

  Milyen élet vár rád, ha elvégzed a Tudatos Testtartás Online Programot?

  • Átadhatod magad a könnyed, fájdalommentes pillanatoknak
   Végre nem húzza le az energiádat az állandó vagy váratlan nyilalló fájdalom, már csak egy rossz emlék lesz, milyen volt folyamatos fájdalommal élni.
  • Az elfoglalt életedbe, család és munka mellett is könnyedén építesz be rendszeres mozgást, ami olyan automatikussá válik majd, mint a reggeli fogmosás.
  • A szép testtartásodtól magabiztosnak és vonzónak érzed magad, büszke leszel a rólad készült fotókra.
  • Nyugodt és bizakodó leszel. Érezhetően csökken a rád nehezedő stressz és végre nem érzed, hogy a nyakadon és a válladon van az élet súlya.
  • Saját kezedben lesz a hátad egészsége. Nem függsz többé masszőr, személyi edző, csontkovács elfoglaltságától.

  Hogyan segít neked a Tudatos Testtartás Online  Program?

  I

  Online videós tananyagok, részletes magyarázatokkal, napi beosztással

  40+ gyakorlati videó, melyet bármennyiszer visszanézhetsz, ismételhetsz a program ideje alatt. A videók nem letölthetőek, a tananyagközpontban online elérhetőek a hozzáférés ideje alatt. A programhoz részletes beosztás tartozik, fogom a kezed és végig vezetlek az úton. A gyakorlatokat a program ideje alatt bármikor, bármennyiszer ismételheted. A gyakorlatok elvégzéséhez nincs szükség személyes jelenlétre, nem kell adott pillanatban jelen lenni online, rugalmasan a saját beosztásod szerint bármikor végezheted őket.

  Eszköz igény

  A gyakorlatok megtekintéséhez csak internet kapcsolatra van szükséged. Bármilyen eszközről: telefonról, táblagépről vagy számítógépről is használható. A programot egy zárt felületről érheted el, ahova felhasználónévvel és jelszóval tudsz belépni.

  Speciális eszköz a gyakorláshoz

  A Spirálstabilizációs gyakorlatokat egy speciális, erre a célra kifejlesztett eszközzel végezzük. A Spirálstabilizációs gumiköteled része a választott csomagodnak, megrendelés után postázzuk neked, nem kell külön a beszerzésével bajlódnod. Ezután bárhova magaddal viheted a köteled és gyakorolhatsz bárhol is vagy a világon: lakásban, hotel szobában, udvaron, erkélyen, tengerparton, egy erdő közepén.

  Ajándék könyv

  Balatoni-Huber Vera: Tudatos testtartás című elektronikus könyvét is megkapod a program részeként, ami praktikus tanácsokkal lát el a mindennapi fájdalommentes életért.

  Időgazdálkodási és szokáskialakítási tippek

  Tudom, hogy pont elég a családban is helyt állnod, anélkül, hogy még egy rendszeres programot is beiktatnál a napirendedbe. Egy módszer sikeressége sokszor azon múlik, hogy a megtanult gyakorlatokat valóban az életed részévé tudod-e tenni. Különben csak egy újabb felesleges módszer marad az üveges vitrinben, amihez soha nem nyúlsz.  Ezért ennyire fontos része a programnak az időgazdálkodási tippek, melyek segítségével biztosan sikeres új szokást alakítasz majd ki.

  i

  Ajándék munkafüzet

  Balatoni-Huber Vera: Spirálstabilizációs alapgyakolratok c. elektronikus munkafüzetét is megkapod a program részeként, ami fotókkal és részletes magyarázatokkal segíti a tanulásodat.

  (A munkafüzet csak bizonyos csomagoknál érhető el.)

  u

  Kérdezési lehetőség Balatoni-Huber Verától

  Nem maradsz egyedül, személyesen fogok válaszolni minden feltett kérdésedre e-mailen vagy a közös Facebook csoportban.  Bármit kérdezhetsz én ott leszek és válaszolok. (Az e-mailes kérdezési lehetőség nem minden csomag része.)

  Közösségi támogatás

  A programhoz tartozó Facebook csoportban nem maradsz egyedül, rendszeres motivációval támogatunk az úton. A Facebook tagság nem kötelező, csak egy lehetőség, amennyiben nem rendelkezel profillal, anélkül is csatlakozhatsz. A Facebook csoportban az előfizetésed lejárta után is tag lehetsz, így bármikor a jövőben is fordulhatsz hozzánk.  A csoportban lévő inspiráló bejegyzések és szakmai tartalmak pedig segítenek motiváltnak maradni.

  Pontos gyakorlatok

  Ha bizonytalan vagy benne, hogy jól végzed-e a gyakorlatokat, minden gyakorlathoz találsz segítő, ellenőrző  gyakorlatokat, melyek segítségével otthon, egyedül is saját magad ellenőrizheted az elvégzésük pontosságát.  Összegyűjtöttük számodra a leggyakoribb hibákat és javításuk módját valamint a leggyakoribb kérdéseket és az azokra adott szakmai válaszokat, melyek mindegyike segíti a fejlődésedet és a gyakorlásodat.

  PILLANTS BELE A PROGRAM GYAKORLATOKBA

  Bárhol, bármikor gyakorolható, hatékony, könnyen megtanulható módszer

  A 3 lépéses Tudatos Testtartás Online Program 3 részből épül fel:

  1. lépés: Gerincterápia a szép testtartásért, a kevesebb fájdalomért

  A világhírű Spirálstabilizáció gerincterápiás módszerét használjuk az egészséges, fájdalommentes és stabil gerincért.
  A Spirálstabilizáció egy speciális gumiköteles gerincterápia, melyet egy cseh, gerincbetegekkel foglalkozó orvos (Dr. Richard Smisek) dolgozott ki a helyes testtartás kialakítása és fenntartása, valamint a mozgásszervi betegségek megelőzése és kezelése céljából.  Ez egy rendkívül sokoldalú módszer.

  Használatával bárki, kortól és nemtől függetlenül fenntarthatja, illetve javíthatja egészségét és/vagy sportteljesítményét. A Spirálstabilizáció segíthet a derék-, hát-, és nyakfájás kezelésében, hozzájárulhat a porckorongsérv megelőzéséhez.* 

  A program végére megtanulsz egy olyan hatásos módszert, aminek a segítségével mindössze napi 10-15 perc idő befektetéssel karban tarthatod a nyakad-, a hátad és a derekad. Ráadásul elégedett lehetsz a magabiztosságot sugárzó testtartásoddal is.

  2. lépés: Aktív és passzív stresszoldás az ellazult izmokért és kiegyensúlyozott lélekért

  Valószínűleg észrevetted már magadon is, hogy a stresszes élethelyzet ront a panaszaidon, a nyak- és derékfájáson is. A hozzám forduló vendégek nagy részénél is látványos a stressz negatív hatása.  Ennek eredménye, hogy torzul a testtartás és a mozgásminta, ráadásul elősegíti a degeneratív mozgásszervi problémák kialakulását.

  A megfeszült izmokban csökken a vérellátás, olyan érzés, mintha valami húzná a vállunkat, etttől még idegesebbek leszünk.
  Annak ellenére, hogy a többség tudja, hogy romlik az állapota stressz hatására, a relaxációt és a stresszoldást nem építik be a mindennapjaikba.

  A program során megtanult aktív és passzív stresszoldó gyakorlatok hatására azonnali megnyugvás érzése érhető el, ellazulnak az egész test izmai a hátadban, a válladban, és a  nyakadban oldódni fog a feszültség. Több energiád lesz, ezáltal a kedved is javulni fog.

  3. lépés: Sikeres szokások, a hosszú távon működő sikerért

  Egy jó szokáskialakító technika, és a rendszeres gyakorlás éppen annyira fontos, mint maga a testtartásjavító, gerincterápiás módszer, amit kiválasztasz.  Hiába veszed meg a legdrágább eszközöket, hiába fizetsz be a legdrágább programra, csak kidobott pénz lesz mind, ha nem használod. Segítek, hogy végre ez ne így legyen!

  A program során több olyan könnyen használható technikát is fogsz tanulni, amivel jól szervezetten, könnyedén építed majd be a gerinctréninget a mindennapjaidba, amely olyan automatikussá válik majd, mind a rendszeres fogmosás.  Gyakorlók százainak tanítottam már meg a módszert és bizonyítottan működik.

  Balatoni-Huber Vera vagyok, a Tudatos Testtartás Program alapítója.
  A Berzsenyi Dániel Főiskola és a Pécsi Tudományegyetem elvégzése után középiskolában és egyetemen tanítottam.
  Több, mint 10 éve társtulajdonosként és szakmai vezetőként 4 fős, nemzetközi színtéren is jelenlévő cégemet vezetem. A Tudatos testtartás című könyv szerzője, testtartás szakértő, Spirálstabilizációs gerinctréner, gerincjóga oktató vagyok. 10 éve nincs olyan év, hogy ne fejleszteném magam tovább a legjobb nevű külföldi és magyar oktatók képzésein.

  Küldetésem, hogy a hatékony technikák mellett a módszert is megtanítsam, hogy az elfoglaltak és lusták is egészségesebb életet élhessenek.  Erről beszéltem TEDx előadóként az “Újrakezdjük, de miért hagyjuk abba?” című előadásomban is.

  Több, mint 25 éves pedagógiai gyakorlattal, 11 éve foglalkozom a helyes testtartásra vágyó, hátfájós emberekkel.  Több ezer megtartott óra tapasztalatával állítottam össze a programot. 

  A Tudatos testtartás című könyvemet már nem csak Magyarországon, de a határon túl is olvassák és használják. Megtanítom, hogyan csináld jól úgy, hogy eredményes és kitartó maradj.

  Dr. Richard Smisekkel, a Spirálstabilizációs gerincterápia módszer kidolgozójával a prágai központban

  Dr. Richard Smisekkel, a Spirálstabilizációs gerincterápia módszer kidolgozójával a prágai központban.

  A Tudatos Testtartás Online Program csapata

  Balatoni-Huber Vera

  Balatoni-Huber Vera

  alapító társtuladonos, szakmai vezető

  Balatoni Péter

  Balatoni Péter

  társtulajdonos, informatikai vezető

  Dr. Vladimír Staffa

  Dr. Vladimír Staffa

  vendégelőadó, gerincspecialista, gerincsebész

  Németh István

  Németh István

  informatikus

  Törökgyörgy Boglárka

  Törökgyörgy Boglárka

  ügyfélszolgálati asszisztens

  Hogyan segít téged a Tudatos Testtartás Online Program?

  • magabiztos testtartásod legyen,
  • kevesebb fájdalommal élj,
  • megelőzhess komolyabb betegségeket,
  • jobb kedved és több energiád legyen,
  • jobban kapj levegőt,
  • a belső szerveid jobb egészségben tudhasd,
  • csinosabb, magabizosabb és fiatalosabb legyél
  • elégedetten nézhess tükörbe a magabiztos, szép testtartásod miatt

  A legsikeresebb ügyfeleim azok a 40 év feletti irodai dolgozók vagy aszimmetrikus munkát végzők,
  akik az alábbi területekről jöttek eddig:

  Irodai munkát végzők

  Az asztalod mellett görnyedsz napi 8 órában, még az sem segít, ha néha fel tudsz állni?

  Fogorvosok, orvosok

  Egyoldalú, aszimmetrikus munkád miatt sokat szenvedsz a nyak és karfájdalomtól, a rossz testtartástól? A fájdalom már a munkádat is akadályozza?

  Gyógyszerészek, ügyfélszolgálati dolgozók

  Egész nap a monitor és a betegek között csavarodva állva dolgozol? Estére leszakad a hátad?

  Stresszes munkát végzők

  A stressz hatását minden nap érzed a válladon, a nyakadon és nem tudod már este sem letenni? Állandó fájdalom és feszülés már megkeseríti az életed és az életminőségedet rontja? A férjedet kéred esténként, hogy masszírozza meg, de már ez is kevés?

  Aszimmetrikus mozgást végző (hobbi) sportolók- pl. teniszezők, golfosok

  Sok éve ugyanazzal az egyoldalú terheléssel játszol, és már nagyon érzed a fájdalmas hatását a tested egyik oldalán?

  A Tudatos Testtartás Online Program Magyarország legnagyobb online testtartás javító programja, melyet a világ több, mint 10 országában alkalmaznak!

  Ők már sikerrel használják a Tudatos Testtartás Online Program módszert

  Előtte-utána eredmények

  Elégedett vélemények

  Mit mondtak a résztvevők a Tudatos Testtartás Online Programról?

  Miért jelentkeztél a Tudatos Testtartás Online Tanfolyamra? Hogy érezted magad előtte? Milyen problémádra kerestél megoldást?
  • „A görbe tartásom szégyellem. Fáj a hátam, nyakam. Ez kihatott az egész napi közérzetemre és viszont. Ezekre kerestem tartós megoldást. Többet kaptam, mint vártam, mert komplex megoldást nyújtasz.
  • “Azért jelentkeztem, mert a rossz testtartáson kívűl sokszor fájt a derekam. Reggelente felkeléskor el kellett telnie egy kis időnek, mire le tudtam hajolni. („bejáródott”) 🙂 Ez szinte teljesen el is múlt.”
  • “ Azért csatlakoztam, mert problémám van a testtartásommal, ami fájdalmakat okoz, és sajnos bizonyos elváltozásokat is a gerincemnél.”
  Milyen változást tapasztaltál magadon a program/otthoni gyakorlás hatására? 2. Mi tetszett a legjobban?

  “ 1. Érezhetően javul gyakorlás után a tartásom és ezt nagyon élvezem. 2. Ezt, valamint a gerincem alsó szakaszának megkönnyebbülését élvezem a legjobban. Valamint hogy komplexen kezeled a helyes testtartás összetevőivel kapcsolatos teendőket. “

  “ Tartós, látványos javulást okoz gerincferdülés esetén is. Hathatós, egyéni korrekciót ad az online verzió mellett is. Profi, minőségi oktatás, őszinte odafigyeléssel és inspirációkkal. “

  “Kisebb lett a banyapúpom. Az tetszett legjobban, hogy akkor és ott gyakorlok, amikor és ahol tudok.”

  “ Annak ellenére, hogy nem túl sokat gyakoroltam, éreztem pozitív hatást, valamint az egyéb testmozgás során is figyeltem a stabilizálásra. Legjobban az otthoni gyakorlás lehetősége tetszett, ill. az online együttes gyakorlás. “

  “Nagyon jól elsajátíthatóak a gyakorlatok a videók alapján. Tetszik, hogy minden gyakorlatsornál figyelmeztetsz a helyes kivitelezésre, testtartásra.”

  “ Nagyon tetszik a program felépítése,a rengeteg segítő videó,a heti relaxációs gyakorlatok és a kvíz is szuper. Azért azt el kell mondanom,hogy könnyebbnek tűntek a gyakorlatok, mint amilyenek valójában. Nagy odafigyelés, tudatosság kell hozzá…Mivel ennyire összpontosítani kell,így egyfajta kikapcsolódás is számomra,hiszen ilyenkor nem tudok agyalni minden máson.. “

  “Kevésbé fáj a nyakam, hátam. A 9. gyakorlat a kedvencem, érzem, hogy nagyon jól átmozgat.” -Kopcsik Kozima 

  “ Jobban figyelek házimunka, járás közben a helyes testtartásra. Az tetszett az egészben, hogy lassú, alapos magyarázat, bemutatása volt a gyakorlatoknak. Másik az, hogy a gyakori hibákra Vera felhívta a figyelmet, de előbb a jót mutatta meg. Így lehetett felfigyelni arra, mit is csinálhattam az előbbi utánzása közben rosszul.”

  “Az évtizedek óta felhúzott vállam 1-2 centivel lejjebb került”

  „Az egészségügyi problémáim enyhülnek, a légzésem javult ami nagyon észrevehető… Reflux tüneteim is szinte elmúltak… a sportban a teljesítményem javult… a technikai sportban pl.: snowboardozásnál a mozdulataim kifinomultabbak lettek és nem akadályoz a fáradtság és az abból adódó darabossá vált mozgásom…”

  “Sokkal könnyebb felvennem a „helyes” testtartást, napközben többször eszembe jut, és figyelek rá. A hátam sokkal kevesebbet fáj.” – Papp Eszter

  „Nem egy külső passzív tényezőtől várjuk a megváltást, hanem ezt a „belső fűzőt” nekünk kell kialakítanunk. Sokkal többet figyelek arra, hogy éppen hogy tartom magam, stabilizálok-e. A gyakorlatok után pedig egy fél óráig kb, szinte odafigyelés nélkül is „úgy maradok” a jó pozícióban. Remélem idővel egyre tovább „maradok úgy”.”

  „Eszembe jut napközben a tartásra figyelés, könnyebben húzom hátra a vállaimat. Vállfájdalmam jelentősen csökkent. A hasam laposabb lett, láthatóan erősödtek az izmok. Kevésbé esik be a vállam.”

  Miért ajánlanád másoknak a Tudatos Testtartás Online Program elvégzését?

  ” Eljutottam oda, hogy az ajánlható jó szívvel, amely szokássá alakítható, s a TTP filozófiája pont ez! „

  “ Nagyon tetszik a program felépítése,a rengeteg segítő videó,a heti relaxációs gyakorlatok és a kvíz is szuper.”

  “ Nagyon jól elsajátíthatóak a gyakorlatok a videók alapján. Tetszik, hogy minden gyakorlatsornál figyelmeztetsz a helyes kivitelezésre, testtartásra.”

  “ Ajánlom mindenkinek, hogy tudja, milyen az egészséges, szép testtartás.”

  “ Jól felépített program , akár csak a videók alapján is elsajátítható hatásos gyakorlatok.”

  “ Mert magunkért mindent meg kell tenni és semmi sem lehetetlen!”

  “ Fajdalom, betegség elkerülésére és szép könnyed tartás megteremtésére. Vera kiváló oktatása erre a garancia.”

  Mert tartástól függetlenül, kellenek ezen izmok fejlesztése, szinten tartása.”

  Aki szeretne javítani a testtartásán, kevés napi időráfordítással, kitartással megteheti saját tempóban. Nem kell elutazni, ezzel időt takaríthat meg.

  Mert elég látványos, ahogy át lehet vele formálni a testtartást.”

  Mindenkinek tennie kellene ennyit az egészségéért, főleg, ha hosszú ideig ülő munkát végez.”

  ” Szerintem ez az egyetlen módszer, amivel igazán hosszú távon tudunk segíteni a hátfájdalmakkal/gerincterdüléssel kapcsolatos problémánkon.”

  ” Hamar érezhető változásokat tapasztal az ember. Van értelme csinálni, időt szakítani rá, mert hozza az eredményeket. Könnyebb a mozgás, kisebb a fájdalom, tudatosabb az ember a testtartására és csak 4 hét telt el.”

  ” Bármilyen korosztály végezheti nem kell hozzá semmilyen tudás, képzettség. Könnyen elsajátítható.”

  ” A könyvben leírt tippek nagyon sokat segítettek a helyes ülőtartás kialakításához.”

  Sikerült a szokásoddá tenni a napi gyakorlást? Ha nem, miért nem? Ha igen, mi segített ebben?

  “ A K.É.K . módszere Verának szuper.”

  “ Reggel mindig arra gondoltam, hogy majd este elvégzem a gyakorlatokat, este pedig arra, hogy inkább majd következő reggel. Így végül mindig elmaradt. Most már a reggeli ébredés után egyből elvégzem a gyakorlatokat és jó érzéssel indul a napom. “

  “ Az volt a kifogásom, hogy nincs rá időm. De amióta tudom, hogy egy perc is elég, azóta lett rá tengernyi időm. “

  ” Bevallom én erre vagyok a legbüszkébb. Hogy sikerült. Nem kezdtem el kifogásokat keresni, hogy miért hagyom ki a napi edzést.”

  Elkezdtem alkalmazni a tartás figyelést munka és sportolás közben. Nekem még idő kell, de kimondható, hogy célt fogok érni!”

  ” Ha már megtanultam, akkor a napi gyakorlás nem vesz el sok időt, bárhol végezhető (ha nem itthon vagyok, akkor gumiszalag nélkül csinálom, mert azt gondolom, hogy még így is jobb, mintha nem csinálnám). És tényleg pár hét után már érezhető a hatása, még ha a gyakorlatok kivitelezése egyelőre nem is tökéletes (remélem, egyre jobb lesz).” -Papp Eszter

  “Az ébredés utáni gyakorlás vált be (utána könnyebb tartani magamat, nem roskadok úgy össze), ha akkor nem végzem el, akkor egész nap nyomaszt.”

  Kérlek, írd le az online felülettel, a gyakorlatok videós bemutatásával kapcsolatos véleményedet!

  “ Tartós, látványos javulást okoz gerincferdülés esetén is. Hathatós, egyéni korrekciót ad az online verzió mellett is. Profi, minőségi oktatás, őszinte odafigyeléssel és inspirációkkal. “

  “ Szerintem jó, hogy a gyakorlatok rövid videókban vannak bemutatva, így könnyű odafigyelni rá, és gyakorolni. Jó, hogy a segítő videók külön vannak, így ha valami megy, arra nem kell időt pazarolni, ha valami viszont nem érthető, azt könnyű előkeresni.”

  “ Nagyon jól elsajátíthatóak a gyakorlatok a videók alapján. Tetszik, hogy minden gyakorlatsornál figyelmeztetsz a helyes kivitelezésre, testtartásra.”

  “ Nagyon tetszik a program felépítése,a rengeteg segítő videó,a heti relaxációs gyakorlatok és a kvíz is szuper.”

  ” Nagyon tetszettek a videók. Az egymásra épülés, az alapos szemléltetés, pontos, részletes magyarázat segít abban, hogy itthon, egyedül végezzem a gyakorlatokat.”

  ” Nagyon tetszettek a videók. Érthető, lényegre törő, sokat segített a helyes elsajátításban. „

  “ Nagyon tetszettek a videók. Az egymásra épülés, az alapos szemléltetés, pontos, részletes magyarázat segít abban, hogy itthon, egyedül végezzem a gyakorlatokat. ” -Papp Eszter

  Tudatos testtartással az egészséges gerincért –
  Tudatos Testtartás Online Program

  1. Napi 15 percet igényel
  2. otthonról RUGALMASAN végezhető, nem kell hozzá személyes jelenlét
  3. bármennyiszer ismételhető videós gyakorlatok a saját időbeosztásod szerint egy zárt felületen a hozzáférés ideje alatt
  4. csak egy speciális eszköz kell hozzá, melyet tartalmaz a program, elküldjük Neked
  5. segít a tartáshibák javításában, és a helytelen testtartás okozta fájdalmak megszűntetésében
  6. segít csökkenteni a nyak-, váll, hát- és derékfájást.

  Tanulj a saját ritmusodban, rugalmas időbeosztással! Kapj maximális odafigyelést!

  • A program teljes időtartama
  • 1 hónap hozzáférés a zárt TOP felülethez (értéke: 132€)
  • +1 hónap hozzáférés a TOP felületéhez (értéke: 132€)
  • +2 hónap hozzáférés a TOP felületéhez (értéke: 264€)
  • Gerincterápiás videótár (50+videóval) (értéke: 210€)
  • Stresszoldó gyakorlatok (értéke: 53€)
  • Spirálstabilizációs kötél (értéke: 30€)
  • Balatoni-Huber Vera: Tudatos testtartás c. elektronikus könyve (értéke: 18€)
  • Facebook csoport a közösségi támogatásért (Örökös tagság)
  • Balatoni-Huber Vera: Tudatos testtartás c. hangoskönyve (értéke: 18€)
  • Részletes letölthető munkafüzet a gyakorlatokhoz (értéke: 12€)
  • Letölthető, nyomtatható szokáskövető naptár (értéke: 7€)
  • Dr. Vladimír Staffa gerincspecialista orvos 4 részes oktató sorozat (értéke: 210€)
  • Kiegészítő kezdő és haladó gerincterápiás gyakorlatsorok (értéke: 55€)
  • Mesterkurzus: szakértői előadások (értéke: 20€)
  • Önmasszás, mobilitás, regenerációs gyakorlatok a fájdalom csökkentéséért (értéke: 20€)
  • Gerincjóga gyakorlatok a gerinc mobilizálásáért (értéke: 35€)
  • Ingyenes házhozszállítás az Európiai Unió területén
  • Pénzvisszafizetési garancia
  • A csomag valódi értéke
  Standard
  Ha rövid idő alatt egyedül haladnál
  • A program teljes időtartama

   1 hónap
  • 1 hónap hozzáférés a zárt TOP felülethez (értéke: 132€)

  • +1 hónap hozzáférés a TOP felületéhez (értéke: 132€)

  • +2 hónap hozzáférés a TOP felületéhez (értéke: 264€)

  • Gerincterápiás videótár (50+videóval) (értéke: 210€)

  • Stresszoldó gyakorlatok (értéke: 53€)

  • Spirálstabilizációs kötél (értéke: 30€)

  • Balatoni-Huber Vera: Tudatos testtartás c. elektronikus könyve (értéke: 18€)

  • Facebook csoport a közösségi támogatásért (Örökös tagság)

  • Balatoni-Huber Vera: Tudatos testtartás c. hangoskönyve (értéke: 18€)

  • Részletes letölthető munkafüzet a gyakorlatokhoz (értéke: 12€)

  • Letölthető, nyomtatható szokáskövető naptár (értéke: 7€)

  • Dr. Vladimír Staffa gerincspecialista orvos 4 részes oktató sorozat (értéke: 210€)

  • Kiegészítő kezdő és haladó gerincterápiás gyakorlatsorok (értéke: 55€)

  • Mesterkurzus: szakértői előadások (értéke: 20€)

  • Önmasszás, mobilitás, regenerációs gyakorlatok a fájdalom csökkentéséért (értéke: 20€)

  • Gerincjóga gyakorlatok a gerinc mobilizálásáért (értéke: 35€)

  • Ingyenes házhozszállítás az Európiai Unió területén

  • Pénzvisszafizetési garancia

  • A csomag valódi értéke

   443€
  Plus
  Ha kell plusz idő és segítség
  • A program teljes időtartama

   2 hónap
  • 1 hónap hozzáférés a zárt TOP felülethez (értéke: 132€)

  • +1 hónap hozzáférés a TOP felületéhez (értéke: 132€)

  • +2 hónap hozzáférés a TOP felületéhez (értéke: 264€)

  • Gerincterápiás videótár (50+videóval) (értéke: 210€)

  • Stresszoldó gyakorlatok (értéke: 53€)

  • Spirálstabilizációs kötél (értéke: 30€)

  • Balatoni-Huber Vera: Tudatos testtartás c. elektronikus könyve (értéke: 18€)

  • Facebook csoport a közösségi támogatásért (Örökös tagság)

  • Balatoni-Huber Vera: Tudatos testtartás c. hangoskönyve (értéke: 18€)

  • Részletes letölthető munkafüzet a gyakorlatokhoz (értéke: 12€)

  • Letölthető, nyomtatható szokáskövető naptár (értéke: 7€)

  • Dr. Vladimír Staffa gerincspecialista orvos 4 részes oktató sorozat (értéke: 210€)

  • Kiegészítő kezdő és haladó gerincterápiás gyakorlatsorok (értéke: 55€)

  • Mesterkurzus: szakértői előadások (értéke: 20€)

  • Önmasszás, mobilitás, regenerációs gyakorlatok a fájdalom csökkentéséért (értéke: 20€)

  • Gerincjóga gyakorlatok a gerinc mobilizálásáért (értéke: 35€)

  • Ingyenes házhozszállítás az Európiai Unió területén

  • Pénzvisszafizetési garancia

  • A csomag valódi értéke

   612€
  Premium
  Ha komplex segítségre vágysz, sürgetés nélkül
  • A program teljes időtartama

   3 hónap
  • 1 hónap hozzáférés a zárt TOP felülethez (értéke: 132€)

  • +1 hónap hozzáférés a TOP felületéhez (értéke: 132€)

  • +2 hónap hozzáférés a TOP felületéhez (értéke: 264€)

  • Gerincterápiás videótár (50+videóval) (értéke: 210€)

  • Stresszoldó gyakorlatok (értéke: 53€)

  • Spirálstabilizációs kötél (értéke: 30€)

  • Balatoni-Huber Vera: Tudatos testtartás c. elektronikus könyve (értéke: 18€)

  • Facebook csoport a közösségi támogatásért (Örökös tagság)

  • Balatoni-Huber Vera: Tudatos testtartás c. hangoskönyve (értéke: 18€)

  • Részletes letölthető munkafüzet a gyakorlatokhoz (értéke: 12€)

  • Letölthető, nyomtatható szokáskövető naptár (értéke: 7€)

  • Dr. Vladimír Staffa gerincspecialista orvos 4 részes oktató sorozat (értéke: 210€)

  • Kiegészítő kezdő és haladó gerincterápiás gyakorlatsorok (értéke: 55€)

  • Mesterkurzus: szakértői előadások (értéke: 20€)

  • Önmasszás, mobilitás, regenerációs gyakorlatok a fájdalom csökkentéséért (értéke: 20€)

  • Gerincjóga gyakorlatok a gerinc mobilizálásáért (értéke: 35€)

  • Ingyenes házhozszállítás az Európiai Unió területén

  • Pénzvisszafizetési garancia

  • A csomag valódi értéke

   1084€

  *Ha Európán kívül, a  világ bármely más országába kérsz szállítást, kérlek, megrendelés előtt kérj szállítási árat tőlünk az alábbi linken keresztül:

  LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK

  100% pénzvisszafizetési garancia

  Nagyon biztos vagyok a dolgomban! A követőim 100%-a jelezte vissza, hogy sokkal jobban érezte magát az első hónapot követően. Az előtte-utána készült fotók között látványos volt a változás.

  Miért vagyok ebben ilyen biztos? 

  • Mert minden, amit itt leírok, azt én magam, a családtagjaim is naponta használjuk.
  • A programot rendszeresen használók 97,2%-a mondta, hogy ajánlaná barátainak, ismerőseinek.
  • A visszajelzések, sikersztorik és előtte-utána fotók nap, mint nap erősítenek meg a program hatékonyságában.
  • A követőim napi szintű gyakorlattá tették a programot és nem hagyták abba (csak, amikor már nem volt panaszuk.
  A garancia feltételei: Mit jelent a 100%-os pénzvisszafizetési garancia?

   Ha nem vagy elégedett a képzés minőségével, a kifizetett program teljes összegét visszafizetjük neked a program 14. napjáig, ha a program 14. napjáig jelzed ezt. 

  Tudjuk, hogy minőségi a programunk és segíteni fog neked, ezért bátran vállaljuk ezt a kockázatot.

  Ami nagyon fontos: mi azt tudjuk garantálni, hogy a Tudatos Testtartás Online Program minősége kiváló. Már több száz munkaóránk, rengeteg mögöttünk lévő szakmai képzés benne van és nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy minden segítséget megkapj a magabiztos testtartás eléréséhez és a fájdalommentes élethez.

  Ha ennek ellenére valamivel kapcsolatban minőségi kifogásod van, megpróbálunk segíteni a felmerülő kérdésekben. 

  Ha nem tudjuk megoldani a problémát és Te mégis maradnál a garancia érvényesítésénél, nem fogunk akadékoskodni és 100%-ban visszaadjuk az összeget.

  Mikor nem érvényesíthető a garancia?

  Azért nem tudunk felelősséget vállalni, mert megváltozik az élethelyzeted és mégsem a magabiztos testtartás megszerzése lesz a prioritás. Ez kívül esik a mi felelősségi körünkből, ezért nem tudjuk visszaadni a pénzt. 

  Ha belegondolsz, a telefon előfizetés árát sem tudod visszakérni azért, mert mégsem fogod használni. Ez nekünk is egy biztosíték, hogy olyan személy jelentkezik, aki komolyan gondolja és megéri beletöltenünk a 28 nap alatt az energiáinkat (mert nézzük a házikat, válaszolunk a kérdésekre, próbálunk segíteni ahol tudunk). Mi ezekkel az emberekkel szeretnénk együtt dolgozni, akik hajlandóak tenni azért, hogy elérjék a céljaikat. 

  Azt sem tudjuk elfogadni indokként, hogy nem volt idő foglalkozni az anyagokkal, mert ez sem a mi felelősségi körünkhöz tartozik. Bele kell tenni az energiát, különben sosem tudod elérni azt a célt, amire vágysz.

  Ugyanígy nagyon sántít, ha azt mondod nekünk, hogy nem működött, viszont nem csináltad meg a házi feladatokat, nem tudsz felmutatni semmilyen befektetett munkát. Az eredmény főként a beletett munkamennyiségtől függ, erre pedig szintén nincs ráhatásunk. Viszont azt tudjuk garantálni, hogy segítünk, ha elakadsz. A pénzvisszafizetéssel akkor élhetsz tehát, ha a beküldöd a házi feladatokat, elvégzed a munkát.

  Kiknek nem való ez a program?

  • Akik elhatároznak valamit, de nem hajlandók tenni érte.
  • Akiket nem zavar a rossz testtartásuk, sem az, hogy milyen egészségügyi problémákat okozhatnak maguknak ezzel.
  • Akik már megtanultak együtt élni a fájdalommal és nem is akarnak ezen változtatni.
  • Akiket nem zavar, hogy rossz testtartásukkal milyen példát mutatnak gyerekeiknek.
  • Akiket nem zavar, hogy a rossz testtartásuktól, nyakukon lévő “banyapúptól” 5-10 évvel idősebbnek néznek ki, nem beszélve az ebből származó egészségügyi problémáktól.
  • Akik nem gondolnak még az idősebb éveikre, később sem szeretnének gondtalanul utazni, kirándulni.
  • Akiknek a korábban megtalált módszerek megoldást hoztak a fájdalmaikra.
  Együtt sokkal könnyebb”-<br />
hozom a barátnőmet, lányomat, partneremet is

  3 legfontosabb eredmény, amiért érdemes csatlakoznod

  1. MAGABIZTOS TESTTARTÁS

  Önbizalommal teli, szép, egészséges testtartásod lesz.

  2. EGÉSZSÉG

  Csökkennek/elmúlhatnak a nyak-, váll-, hátfájdalmaid napi 15 perc munkával.

   3. STABILITÁS, SZABADSÁG
  Stresszmentes kikapcsolódás független, biztos, szabad érzése. A sorsod a kezedben van, mindenkitől függetlenül.

  Dr. Spingár Andrea

  Háziorvosi munkám során naponta szembesülök a testtartási problémákkal. A gerinc görbületeinek, a szimmetrikus és jó tónusú izomzatnak a kialakulása a változatos mozgásformákkal fejleszthető jól. Ezért fontos minél többet mászni, ugrálni, futni, egyensúlyozni … Az idei őszi szűrővizsgálatok során azt tapasztaltam, hogy feltűnően romlott a kisiskolás gyermekek testtartása. 

  A hanyagtartás, a púpos hát, aszimmetrikus tartás, gerincferdülés, kötött ágyéki  gerinc (cipő levetése előrehajolva)  már az 1-2 osztályosoknál is megjelenik. A karanténos időszak megtette hatását. A szabadtéri és iskolai mozgás kimaradása, a kanapén fekvés vagy a telefon, számítógép előtti kényszertartások a ludas?

  Nagyon javaslom a Spirálstabilizáció módszert gyerekeknek is, mert minden tartásproblémát gyorsan, látványosan javít.

  Verára és a Spirálstabilizació módszerére az interneten találtam rá. Sok közöset találtam a szemléletünkben, értékes tanár, az elhivatottsága fogott meg. Kis betegeimhez fordulva magam is gyakran csavart testtartással dolgozom, ezért ki is próbáltam a módszerét. 
  Ami megfogott benne: nagyon tetszik a hullámzó koreográfia, a változatos, mindent átmozgató gyakorlatok. Koncentrációt igényel, ezért teljesen kikapcsol. Jól átmozgatta az alvó izmokat is, s ez elég jól érezhető!!!! 

  Kb. 10 éve vannak visszatérő féloldali váll – illetve háti fájdalmaim, melyeket a jóga, torna szépen karbantartott, de nem szűntek meg. Az egyik sarkam  fáj, azt jobban terhelem. Előbbiek teljesen megszűntek, utóbbi sokat javult.

  Dr. Spingár Andrea

  gyermekorvos

  Darab Alexandra

  „Sosem gondoltam volna, hogy ennyi izmot kell használni és megerősíteni, hogy egyenesen állhassunk. Már az elejétől észre vettem magamon az apró változásokat és nagyon élvezem. Mintha egy hangszert probálnánk újra hangolni.

  Darab Alexandra

  Nádasdi Eszter

  „Mióta rendszeresen csinálom a Spiritabilizációs gyakorlatokat, kevesebbet fáj a hátam, jobb a testtarásom (pedig rengeteget ülök és alárendeltje vagyok a hangszeremnek). Köszönöm a segítséget!

  Nádasdi Eszter

  Ludmány Levente

  „A helyes, kifejező testtartás kialakítása felé vezető út első lépése a tudatosság.”
  Nyilván már benned is megfogalmazódott , hogy a helyes testtartással nem csak az egészségedet óvod, hanem a kisugárzásod is pozitív lesz, nem mellesleg jól nézel ki. Mivel ez nem velünk született tulajdonság ezért tanulni és fejleszteni kell.
  Nagyon hálás vagyok, hogy rátaláltam Verára akinek gondos és szakértő kezei közt sajátíthatom el ennek a kivételes technikának a fortélyait.
  Mindenkinek csak ajánlani tudom.

  Ludmány Levente

  Bödör Alexandra

  „Napjaim nagy részét irodai asztal előtt görnyedve töltöm egy széken ülve, a monitort bámulva. Ennek következményeként megjelent életemben a derékfájás, beesett vállak, majdnem banyapúp.  Örülök, hogy rátaláltam Verára és a Spirálstabilizáció módszerére. Már első alkalom után látványos volt a változás, a testrészeim helyükre kerültek. A rendszeres gyakorlásnak köszönhetően pedig megszűntek fájdalmaim, szinte lebegve sétálok és megtanultam helyesen ülni is.  Napi 15 perc gyakorlás egy egészségesebb életért nekem megéri!”

  Bödör Alexandra

  Gaál Tímea

  Elmúlt az évek óta tartó derékfájdalmam, meglepően hamar. Emiatt végre nyugodtan alszok (nem ébreszt a fájdalom), kipihentebb vagyok. Megnyugtat annak tudata, hogy rendelkezem egy olyan eszközzel, módszerrel, amivel végre uralhatom a „gerincemet”, nem kell folyton a fájdalom, rossz mozdulat, becsípődés miatt aggódnom. Összességében lekerült rólam (fájdalom hiányában) a „gerincbeteg”, „gerincfájós” – ezért nem teljes értékű, nem egészséges – kategória, ahogy a panaszaim megjelenése, fokozódása óta, pár éve magamra gondoltam. Elégedettséggel, örömmel és megnyugvással tölt el annak biztos tudata, hogy teszek magamért, a fizikális (és ezen keresztül pszichés) jóllétemért. Szeretném, ha minél több ismerősömnek része lehetne ennek a pozitív megtapasztalásában. Esélyt szerettem volna adni magamnak egy fájdalommentes, aktív életre. Féltem, hogy az évek óta meglévő problémáim egyre súlyosabbá fognak válni, amelyek korlátozni fognak a mindennapi mozgástevékenységeimben, szabadidős elfoglaltságaimban. Aktív, pörgős életet élek, amelybe nem fér bele, hogy állandó fájdalmakkal küzdjek. Úgy gondolom, hogy a fizikai (és mentális) egészségemért én magam vagyok elsősorban a felelős, ami tőlem telik, és megtehető egy egészségesebb, fájdalommentes élet érdekében, azt meg is kell tennem. Aktívan szerettem volna tenni azért, hogy minőségi életet élhessek, fájdalom nélkül, egészségesen, aktívan.”

  Gaál Tímea

  pszichológus

  Dr. Takács Marianna

  Rendszeres derékfájásom, hátfájásom elmúlt, a ritkán előforduló fájdalmakon a gyakorlatok segítenek. A tartásom is sokat javult, másoknak is feltűnt.”

  Dr. Takács Marianna

  szakgyógyszerész

  Zlota Milena

  “Azért jelentkeztem a tanfolyamra mert annyi mindent kipróbáltam már és semmi nem segített a derékfájdalmamon. Szkeptikus voltam nagyon de a legjobb barátnőm ajánlása volt a döntő érv mellette. A problémám röviden: 9 éve fennálló komoly jobb oldali derékfájdalmaim voltak. Ebben szerepe volt lóról esésnek illetve a tenisz miatti gerincferdülésnek is. Jobb lábam ülve és fekve is sajgott és zsibbadt. Már az első alkalommal nagy meglepetésemre jobb oldalon azt éreztem, hogy mozdultak a csigolyáim, mintha felszabadultak volna a merevségből. A tanfolyam előtt sokkal lejjebb volt a jobb vállam mint a bal teljesen el voltam csavarodva. 3 hét alatt minimálisra csökkent a különbség, alig észrevehetően volt csak picit lejjebb a jobb vállam. Legjobban az tetszett, hogy nagyon gyorsan reagált a testem a gyakorlatokra, rövid időn belül éreztem a fájdalom csökkenését, előtte sajnos hónapokig elviselhetetlen volt a fájdalom nélküle. Sikerült szokásommá tennem a napi gyakorlást mely egyáltalán nem esett nehezemre mert tudtam, hogy végre ez segít rajtam és ha szorgalmasan csinálom megszabadulhatok a fájdalmaktól. 

  Az segít, hogy mindennap elvégezzem a gyakorlatokat, hogy tudom milyen volt előtte amikor még nem ismertem az SPS-t és nem szeretném ha újból visszatérne a fájdalom. Az online felületen a video-k segítenek felidézni a gyakorlatok pontos végrehajtását, ha valamire nem emlékeznék pontosan akkor nagyon jó ránézni, hogy is volt. Vera nagyon jól bemutatja a gyakorlatokat és hívja föl a figyelmet arra mire kell különösen figyelni.”

  Zlota Milena

  mérnök

  Együtt sokkal könnyebb”-<br />
hozom a barátnőmet, lányomat, partneremet is

  Speciális Spirálstabilizációs eszköz

  A speciális Spirálstabilizációs gumikötél a módszer elengedhetetlen eszköze. Kezdők és haladó gyakorlók is használhatják.  A kötél 6 mm átmérőjű, speciális ellenállással és nyúlással rendelkezik.  Dr. Richard Smisek (a módszer feltalálója) kifejezetten erre a célra fejlesztette ki, a célja, hogy gyakorlás közben az izmokat megfelelően használjuk és ne tudjuk túlterhelni, ezért semmilyen más fitnesz eszközzel nem helyettesíthető.

  Az eszköz előnye, hogy:

  • egyszerű hurkolással bárhova rögzíthető (szerelési igény nélkül): pl. ajtó kilincsre, radiátor csőre, kültéri terasz korlátra stb. Mivel nem a kötél erejét használjuk gyakorláskor, ezért biztonsággal használható ezeken a helyeken, nem kell attól tartani, hogy leszakítjuk a kilincset vagy a radiátort.
  • kültéren és beltéren is használható
  • kis méretének köszönhetően akár egy kisebb női táskába is belefér, ezért bárhova magunkkal vihetjük (kertbe, nyaralásra stb.) és nem kell felfüggeszteni a rendszeres gyakorlást.
  • kézre és lábra is rögzíthető, így a test bármely területét átmozgathatjuk a segítségével
  • kétféle erősségi szinten használható, a gyakorló szintjének megfelelően
  • a használatához kb. egy fitnesz matrac nagyságú helyre van szükségünk (kb. 60×200 cm), így még a legkisebb szobában is gyakorolhatunk vele
  • a zseniális tervezésnek köszönhetően, a teljes testünk átmozgatásához semmilyen más eszközre nincs szükség (amikor éppen nem használjuk, egy kisebb fiókban is elfér).
  Együtt sokkal könnyebb”-<br />
hozom a barátnőmet, lányomat, partneremet is

  *Minden olyan információ, amit a www.tudatostesttartas.hu oldal és aloldalai tartalmaznak – ideértve a szövegeket, grafikákat és képanyagokat, illetve minden egyéb anyagot, melyet az oldal tartalmaz – kizárólag tájékoztató jellegűek. Ezen az oldalon semmilyen formában nem adunk egészségügyi tanácsot, nem testesítünk meg orvos-beteg kapcsolatot. Javasoljuk, mindig egyeztessen kezelőorvosával, ha állapotával kapcsolatban bármilyen kérdése vagy gyanúja merülne fel. Ugyancsak javasoljuk, hogy egyeztessen kezelőorvosával az itt leírtak Ön általi értelmezése kérdésében. Soha ne hagyja figyelmen kívül vagy kerülje meg az orvosi tanácsot, az okból, hogy bármilyen információt olvasott ezen a weboldalon vagy bármely a webodalunkhoz kapcsolt egyéb más oldalon.

  Krónikus derékfájás, gerincprobléma, mozgásszervi problémák esetén javasolt előzetesen orvos vagy gyógytornász véleményének kikérése az esetleges sérülések elkerülése érdekében.

  Bármilyen – fizikai vagy mentális – betegség megállapítása, a terápiás terv elkészítése, a beteg egészségi állapotának figyelemmel kísérése minden esetben arra megfelelő szakképesítéssel rendelkező orvos feladata. Orvosi képesítéssel nem rendelkező személy diagnózist nem állíthat fel, az orvos által felállított diagnózissal kapcsolatos terápiát nem módosíthatja és a beteget nem kezelheti előzetes orvosi vizsgálat nélkül. A Spirálstabilizáció nem helyettesíti a konvencionális gyógyító tevékenységet.

  CloudGarden s.r.o. (Székhely: 929 01 Dunaszerdahely Sport utca 1260/51, Azonosító: 55503616)
  Általános szerződési feltételekAdatvédelmi tájékoztatóCookie tájékoztató
  Ügyfélszolgálat: info@tudatostesttartas.hu, +36 30 6632990

  © www.tudatostesttartas.hu | 2022 | Minden jog fenntartva.

  A weboldalt készítette: www.katartdesign.com

  Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.