Barion Pixel

Köszönöm, hogy jelentkeztél a
Tudatos testtartással az egészséges gerincért napi 15 percben” ingyenes webináriumra!”

Időpont: 2024. április 16. 10:00

 

A webinárium legfontosabb információi:

Időpont: 2024. április 16. 10:00

Írd be a naptáradba az időpontot, hogy biztos ne csússz le!

Helyszín: Zoom, a belépéshez e-mailben küldöm a meghívót

Add hozzá a naptáradhoz!

AppleGoogleOffice 365OutlookOutlook.comYahoo

Lehet, hogy a levelünk a Spam vagy a Promóciók mappába került, ha így lennem adj hozzá minket a megbízható feladókhoz, hogy legközelebb ez ne forduljon elő. Ha sehol nem találod a levelet, írj nekünk az info@tudatostesttartas.hu címre.

Ne felejtsd el megosztani ennek az ingyenes webinár lehetőségét a családtagjaiddal, barátaiddal sem!

Bár ritkán fordul elő, de néha megtörténhet, hogy a leveleink véletlenül a SPAM mappában landolnak. Kérlek, ellenőrizd a SPAM mappádat is, és ha esetleg ott találod az üzeneteinket, ne felejtsd el hozzáadni az info@tudatostesttartas.hu címet a biztonságos címek listájához. Így biztosíthatod be, hogy a jövőben is megkapod az előadással kapcsolatos fontos információkat.

Amennyiben Gmail-es címet használsz, előfordulhat, hogy az üzeneteink a „Promóciók” vagy „Közösségi” mappába kerülnek. Ezekben a mappákban könnyen elveszhetnek az üzeneteink, így azt ajánljuk, hogy húzd át azokat az „Elsődleges” mappába, hogy a jövőben is ide érkezzenek, és ne maradj le semmiről!

Amennyiben egyik helyen sem találod az üzeneteinket, az általában elírás miatt történhetett. Ebben az esetben kérjük, írj nekünk egy üzenetet az info@tudatostesttartas.hu címre, mi pedig gondoskodunk róla, hogy biztosan hozzáférhess a szükséges információkhoz.