Barion Pixel

Tudatos Testtartás Online Tanfolyam

Jelentkezési lap

A következő 4 hetes Tudatos Testtartás Tanfolyam időpontja:
2022. november 7- december 4.

Jelentkezési határidő: 2022. október 27. éjfél

Résztvevők száma: maximum 20 fő!

 

[mailerlite_form form_id=2]

100% pénzvisszafizetési garancia

Nagyon biztos vagyok a dolgomban! A tanítványaim 100%-a jelezte vissza, hogy sokkal jobban érezte magát az első hónapot követően. Az előtte-utána készült fotók között látványos volt a változás.

Miért vagyok ebben ilyen biztos? 

 • Mert minden, amit itt leírok, azt én magam, a családtagjaim is naponta használjuk.
 • A programot rendszeresen használók 97,2%-a mondta, hogy ajánlaná barátainak, ismerőseinek.
 • A visszajelzések, sikersztorik és előtte-utána fotók nap, mint nap erősítenek meg a program hatékonyságában.
 • A tanítványaim napi szintű gyakorlattá tették a programot és nem hagyták abba (csak, amikor már nem volt panaszuk.)

Ha nem azt kapod, amit szerettél volna, akkor jelezd nekem a program végéig, és visszatérítem a tanfolyam árát! Nem kérek magyarázkodást, bizonyítgatást, csak megköszönöm, hogy adtál a Tudatos testtartás online programnak egy esélyt és barátokként válunk el.

A tanfolyamon az alábbiak figyelembevételével vehetsz részt, a jelentkezésed fizetési kötelezettséggel jár és az alábbiakat elfogadod.

 • A tanfolyamon saját felelősségemre és saját testi-lelki egészségi állapotom ismeretében veszek részt. A Spirálstabilizáció biztonságos gyakorlása érdekében bármilyen egészségügyi probléma, illetve várandósság esetén az óra kezdete előtt erről tájékoztatom az oktatót.
 • Tudomásul veszem, hogy bármilyen – fizikai vagy mentális – betegség megállapítása, a terápiás terv elkészítése, a beteg egészségi állapotának figyelemmel kísérése minden esetben arra megfelelő szakképesítéssel rendelkező orvos feladata. Orvosi képesítéssel nem rendelkező személy diagnózist nem állíthat fel, az orvos által felállított diagnózissal kapcsolatos terápiát nem módosíthatja és a beteget nem kezelheti előzetes orvosi vizsgálat nélkül. A Spirálstabilizáció nem helyettesíti a konvencionális gyógyítási tevékenységet.
 • Tudomásom van arról, hogy krónikus derékfájás, gerincprobléma, mozgásszervi problémák esetén javasolt előzetesen orvos vagy gyógytornász véleményének kikérése az esetleges sérülések elkerülése érdekében.
 • Tudomásul veszem, hogy az alaptanfolyam elvégzését követően a tanultakat önállóan alkalmazhatom, de nem oktathatom.

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan fogom megkapni a tanfolyam anyagát?

A tanfolyami videók egy zárt tanfolyami felületen lesznek megtalálhatók, amelyet felhasználónévvel és jelszóval tudsz majd elérni.  Itt található az összes videó és letölthető segédanyag is.

Hogyan tudom használni a tanfolyam anyagát?

A tanfolyamhoz Internet hozzáférés kell, így bárhonnan (telefonról, számítógépről, táblagépről) elérhető és az anyagok bármennyiszer ismételhetők a tanfolyam ideje alatt.

Meddig érhető el a tananyag?

A tanfolyami felületre, a program végéig lehet majd belépni, ez idő alatt a videók bármennyiszer visszanézhetők, a letölthető anyagok pedig letölthetők lesznek.

Hogyan tudom kifizetni a program árát?

A jelentkezési lap kitöltése után elküldjük a díjbekérő számlát, melyet átutalással tudsz kifizetni.

Hogyan kapom meg a csomagokhoz tartozó Spirálstabilizációs gumikötelet?

A csomagokat a GLS csomagküldő szolgálat szállítja házhoz Magyarország bármely területén. A házhozszállítás számodra ingyenes.

Külföldről is megrendelhető a program?

Igen, a szállítási költség azonban változhat az adott ország díjszabása szerint. Ha külföldről szeretnél részt venni, kérlek, írj az info@tudatostesttartas.hu címre.

Meglévő betegséggel is lehet jelentkezni a programra?

Meglévő betegség esetén, krónikus derékfájás, gerincprobléma, mozgásszervi problémák esetén javasolt előzetesen orvos vagy gyógytornász véleményének kikérése az esetleges sérülések elkerülése érdekében.  A gyakorlatok nem helyettesítik a konvencionális gyógyító tevékenységet, a program elsősorban a helyes testtartás létrehozására és fenntartására koncentrál.  Ezek tudomásulvételével és elfogadásával tudsz jelentkezni a programra.

Mi történik, ha nem vagy biztos a gyakorlatok helyes elvégzését illetően?

 A program alatt hetente egyszer (összesen 4 alkalommal) van lehetőség közös gyakorláson részt venni.  Ezeken az alkalmakon van lehetőséged kérdezni.  Az írásban feltett kérdésekre e-mailben válaszolok.

Mi történik, ha nem vagy elégedett a programmal?

100%-os pénzvisszafizetési garanciát adok a programra egészen a végéig. Ha nem vagy elégedett a rendelkezésre álló gyakorlatok minőségével, a kapott anyagokkal, a program végéig visszakérheted a tanfolyam árát.

Ők már sikerrel használják a Zéró hátfájás, magabiztos testtartás módszert

Dr. Spingár Andrea

Háziorvosi munkám során naponta szembesülök a testtartási problémákkal. A gerinc görbületeinek, a szimmetrikus és jó tónusú izomzatnak a kialakulása a változatos mozgásformákkal fejleszthető jól. Ezért fontos minél többet mászni, ugrálni, futni, egyensúlyozni … Az idei őszi szűrővizsgálatok során azt tapasztaltam, hogy feltűnően romlott a kisiskolás gyermekek testtartása. 

A hanyagtartás, a púpos hát, aszimmetrikus tartás, gerincferdülés, kötött ágyéki  gerinc (cipő levetése előrehajolva)  már az 1-2 osztályosoknál is megjelenik. A karanténos időszak megtette hatását. A szabadtéri és iskolai mozgás kimaradása, a kanapén fekvés vagy a telefon, számítógép előtti kényszertartások a ludas?

Nagyon javaslom a Spirálstabilizáció módszert gyerekeknek is, mert minden tartásproblémát gyorsan, látványosan javít.

Verára és a Spirálstabilizació módszerére az interneten találtam rá. Sok közöset találtam a szemléletünkben, értékes tanár, az elhivatottsága fogott meg. Kis betegeimhez fordulva magam is gyakran csavart testtartással dolgozom, ezért ki is próbáltam a módszerét. 
Ami megfogott benne: nagyon tetszik a hullámzó koreográfia, a változatos, mindent átmozgató gyakorlatok. Koncentrációt igényel, ezért teljesen kikapcsol. Jól átmozgatta az alvó izmokat is, s ez elég jól érezhető!!!! 

Kb. 10 éve vannak visszatérő féloldali váll – illetve háti fájdalmaim, melyeket a jóga, torna szépen karbantartott, de nem szűntek meg. Az egyik sarkam  fáj, azt jobban terhelem. Előbbiek teljesen megszűntek, utóbbi sokat javult.

Dr. Spingár Andrea

gyermekorvos

Darab Alexandra

„Sosem gondoltam volna, hogy ennyi izmot kell használni és megerősíteni, hogy egyenesen állhassunk. Már az elejétől észre vettem magamon az apró változásokat és nagyon élvezem. Mintha egy hangszert probálnánk újra hangolni.

Darab Alexandra

Nádasdi Eszter

„Mióta rendszeresen csinálom a Spiritabilizációs gyakorlatokat, kevesebbet fáj a hátam, jobb a testtarásom (pedig rengeteget ülök és alárendeltje vagyok a hangszeremnek). Köszönöm a segítséget!

Nádasdi Eszter

Ludmány Levente

„A helyes, kifejező testtartás kialakítása felé vezető út első lépése a tudatosság.”
Nyilván már benned is megfogalmazódott , hogy a helyes testtartással nem csak az egészségedet óvod, hanem a kisugárzásod is pozitív lesz, nem mellesleg jól nézel ki. Mivel ez nem velünk született tulajdonság ezért tanulni és fejleszteni kell.
Nagyon hálás vagyok, hogy rátaláltam Verára akinek gondos és szakértő kezei közt sajátíthatom el ennek a kivételes technikának a fortélyait.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Ludmány Levente

Bödör Alexandra

„Napjaim nagy részét irodai asztal előtt görnyedve töltöm egy széken ülve, a monitort bámulva. Ennek következményeként megjelent életemben a derékfájás, beesett vállak, majdnem banyapúp.  Örülök, hogy rátaláltam Verára és a Spirálstabilizáció módszerére. Már első alkalom után látványos volt a változás, a testrészeim helyükre kerültek. A rendszeres gyakorlásnak köszönhetően pedig megszűntek fájdalmaim, szinte lebegve sétálok és megtanultam helyesen ülni is.  Napi 15 perc gyakorlás egy egészségesebb életért nekem megéri!”

Bödör Alexandra

Gaál Tímea

Elmúlt az évek óta tartó derékfájdalmam, meglepően hamar. Emiatt végre nyugodtan alszok (nem ébreszt a fájdalom), kipihentebb vagyok. Megnyugtat annak tudata, hogy rendelkezem egy olyan eszközzel, módszerrel, amivel végre uralhatom a „gerincemet”, nem kell folyton a fájdalom, rossz mozdulat, becsípődés miatt aggódnom. Összességében lekerült rólam (fájdalom hiányában) a „gerincbeteg”, „gerincfájós” – ezért nem teljes értékű, nem egészséges – kategória, ahogy a panaszaim megjelenése, fokozódása óta, pár éve magamra gondoltam. Elégedettséggel, örömmel és megnyugvással tölt el annak biztos tudata, hogy teszek magamért, a fizikális (és ezen keresztül pszichés) jóllétemért. Szeretném, ha minél több ismerősömnek része lehetne ennek a pozitív megtapasztalásában. Esélyt szerettem volna adni magamnak egy fájdalommentes, aktív életre. Féltem, hogy az évek óta meglévő problémáim egyre súlyosabbá fognak válni, amelyek korlátozni fognak a mindennapi mozgástevékenységeimben, szabadidős elfoglaltságaimban. Aktív, pörgős életet élek, amelybe nem fér bele, hogy állandó fájdalmakkal küzdjek. Úgy gondolom, hogy a fizikai (és mentális) egészségemért én magam vagyok elsősorban a felelős, ami tőlem telik, és megtehető egy egészségesebb, fájdalommentes élet érdekében, azt meg is kell tennem. Aktívan szerettem volna tenni azért, hogy minőségi életet élhessek, fájdalom nélkül, egészségesen, aktívan.”

Gaál Tímea

pszichológus

Dr. Takács Marianna

Rendszeres derékfájásom, hátfájásom elmúlt, a ritkán előforduló fájdalmakon a gyakorlatok segítenek. A tartásom is sokat javult, másoknak is feltűnt.”

Dr. Takács Marianna

szakgyógyszerész

Zlota Milena

“Azért jelentkeztem a tanfolyamra mert annyi mindent kipróbáltam már és semmi nem segített a derékfájdalmamon. Szkeptikus voltam nagyon de a legjobb barátnőm ajánlása volt a döntő érv mellette. A problémám röviden: 9 éve fennálló komoly jobb oldali derékfájdalmaim voltak. Ebben szerepe volt lóról esésnek illetve a tenisz miatti gerincferdülésnek is. Jobb lábam ülve és fekve is sajgott és zsibbadt. Már az első alkalommal nagy meglepetésemre jobb oldalon azt éreztem, hogy mozdultak a csigolyáim, mintha felszabadultak volna a merevségből. A tanfolyam előtt sokkal lejjebb volt a jobb vállam mint a bal teljesen el voltam csavarodva. 3 hét alatt minimálisra csökkent a különbség, alig észrevehetően volt csak picit lejjebb a jobb vállam. Legjobban az tetszett, hogy nagyon gyorsan reagált a testem a gyakorlatokra, rövid időn belül éreztem a fájdalom csökkenését, előtte sajnos hónapokig elviselhetetlen volt a fájdalom nélküle. Sikerült szokásommá tennem a napi gyakorlást mely egyáltalán nem esett nehezemre mert tudtam, hogy végre ez segít rajtam és ha szorgalmasan csinálom megszabadulhatok a fájdalmaktól. 

Az segít, hogy mindennap elvégezzem a gyakorlatokat, hogy tudom milyen volt előtte amikor még nem ismertem az SPS-t és nem szeretném ha újból visszatérne a fájdalom. Az online felületen a video-k segítenek felidézni a gyakorlatok pontos végrehajtását, ha valamire nem emlékeznék pontosan akkor nagyon jó ránézni, hogy is volt. Vera nagyon jól bemutatja a gyakorlatokat és hívja föl a figyelmet arra mire kell különösen figyelni.”

Zlota Milena

mérnök

Mi fog történni, ha jelentkezel?

 • Mivel a csoportokat a jelentkezés sorrendjében töltjük fel, összesítés után értesítünk, hogy bekerültél-e  csoportba és küldjük a díjbekérő számlát a tanfolyamról, amelyet kérünk, hogy 3 napon belül fizess ki a díjbekérő számla alapján! (Amennyiben az adott határidőre nem érkezik meg a részvételi díjad, a jelentkezésed  figyelmeztetés nélkül töröljük és a helyed a várakozó listán lévőknek adjuk át.)
 • A beérkezett részvételi díjról elküldjük a számlát és várunk a tanfolyamra.

  NAGYON FONTOS!
  A megrendelési űrlap kitöltésével és a jelentkezés gomb lenyomásával a jelentkezőt fizetési kötelezettség terheli.  A weboldalon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak és a távollévők közötti kereskedelmi szabályok megfelelően irányadóak.  

 •  A végszámlát a részvételi díj beérkezését követően elektronikus úton küldjük ki a számlázási adatoknál megadott e-mail címre.

*Minden olyan információ, amit a www.tudatostesttartas.hu oldal és aloldalai tartalmaznak – ideértve a szövegeket, grafikákat és képanyagokat, illetve minden egyéb anyagot, melyet az oldal tartalmaz – kizárólag tájékoztató jellegűek. Ezen az oldalon semmilyen formában nem adunk egészségügyi tanácsot, nem testesítünk meg orvos-beteg kapcsolatot. Javasoljuk, mindig egyeztessen kezelőorvosával, ha állapotával kapcsolatban bármilyen kérdése vagy gyanúja merülne fel. Ugyancsak javasoljuk, hogy egyeztessen kezelőorvosával az itt leírtak Ön általi értelmezése kérdésében. Soha ne hagyja figyelmen kívül vagy kerülje meg az orvosi tanácsot, az okból, hogy bármilyen információt olvasott ezen a weboldalon vagy bármely a webodalunkhoz kapcsolt egyéb más oldalon.

Krónikus derékfájás, gerincprobléma, mozgásszervi problémák esetén javasolt előzetesen orvos vagy gyógytornász véleményének kikérése az esetleges sérülések elkerülése érdekében.

Bármilyen – fizikai vagy mentális – betegség megállapítása, a terápiás terv elkészítése, a beteg egészségi állapotának figyelemmel kísérése minden esetben arra megfelelő szakképesítéssel rendelkező orvos feladata. Orvosi képesítéssel nem rendelkező személy diagnózist nem állíthat fel, az orvos által felállított diagnózissal kapcsolatos terápiát nem módosíthatja és a beteget nem kezelheti előzetes orvosi vizsgálat nélkül. A Spirálstabilizáció nem helyettesíti a konvencionális gyógyító tevékenységet.

CloudGarden s.r.o. (Székhely: 929 01 Dunaszerdahely Sport utca 1260/51, Azonosító: 55503616)
Általános szerződési feltételekAdatvédelmi tájékoztatóCookie tájékoztató
Ügyfélszolgálat: info@tudatostesttartas.hu, +36 30 6632990

© www.tudatostesttartas.hu | 2022 | Minden jog fenntartva.

A weboldalt készítette: www.katartdesign.com

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.