A Tudatos Testtartás Online Program Magyarország legnagyobb online testtartás javító programja, melyet a világ több, mint 10 országában alkalmaznak!

“ Tartós, látványos javulást okoz gerincferdülés esetén is. Hathatós, egyéni korrekciót ad az online verzió mellett is. Profi, minőségi oktatás, őszinte odafigyeléssel és inspirációkkal. “

„… könnyebben húzom hátra a vállaimat. Vállfájdalmam jelentősen csökkent. A hasam laposabb lett, láthatóan erősödtek az izmok. Kevésbé esik be a vállam.”

Mit mondtak a résztvevők a Tudatos Testtartás Online Programról?

„A görbe tartásom szégyellem. Fáj a hátam, nyakam. Ez kihatott az egész napi közérzetemre és viszont. Ezekre kerestem tartós megoldást. Többet kaptam, mint vártam, mert komplex megoldást nyújtasz.

“Azért jelentkeztem, mert a rossz testtartáson kivűl sokszor fájt a derekam. Reggelente felkeléskor el kellett telnie egy kis időnek, mire le tudtam hajolni. („bejáródott”) 🙂 Ez szinte teljesen el is múlt.”

“ Azért csatlakoztam, mert problémám van a testtartásommal, ami fájdalmakat okoz, és sajnos bizonyos elváltozásokat is a gerincemnél.”

“ 1. Érezhetően javul gyakorlás után a tartásom és ezt nagyon élvezem. 2. Ezt, valamint a gerincem alsó szakaszának megkönnyebbülését élvezem a legjobban. Valamint hogy komplexen kezeled a helyes testtartás összetevőivel kapcsolatos teendőket. “

“ Tartós, látványos javulást okoz gerincferdülés esetén is. Hathatós, egyéni korrekciót ad az online verzió mellett is. Profi, minőségi oktatás, őszinte odafigyeléssel és inspirációkkal. “

“Kisebb lett a banyapúpom. Az tetszett legjobban, hogy akkor és ott gyakorlok, amikor és ahol tudok.”

“ Annak ellenére, hogy nem túl sokat gyakoroltam, éreztem pozitív hatást, valamint az egyéb testmozgás során is figyeltem a stabilizálásra. Legjobban az otthoni gyakorlás lehetősége tetszett, ill. az online együttes gyakorlás. “

“Nagyon jól elsajátíthatóak a gyakorlatok a videók alapján. Tetszik, hogy minden gyakorlatsornál figyelmeztetsz a helyes kivitelezésre, testtartásra.”

“ Nagyon tetszik a program felépítése,a rengeteg segítő videó,a heti relaxációs gyakorlatok és a kvíz is szuper. Azért azt el kell mondanom,hogy könnyebbnek tűntek a gyakorlatok, mint amilyenek valójában. Nagy odafigyelés, tudatosság kell hozzá…Mivel ennyire összpontosítani kell,így egyfajta kikapcsolódás is számomra,hiszen ilyenkor nem tudok agyalni minden máson.. “

“Kevésbé fáj a nyakam, hátam. A 9. gyakorlat a kedvencem, érzem, hogy nagyon jól átmozgat.” -Kopcsik Kozima 

“ Jobban figyelek házimunka, járás közben a helyes testtartásra. Az tetszett az egészben, hogy lassú, alapos magyarázat, bemutatása volt a gyakorlatoknak. Másik az, hogy a gyakori hibákra Vera felhívta a figyelmet, de előbb a jót mutatta meg. Így lehetett felfigyelni arra, mit is csinálhattam az előbbi utánzása közben rosszul.”

“Az évtizedek óta felhúzott vállam 1-2 centivel lejjebb került”

„Az egészségügyi problémáim enyhülnek, a légzésem javult ami nagyon észrevehető… Reflux tüneteim is szinte elmúltak… a sportban a teljesítményem javult… a technikai sportban pl.: snowboardozásnál a mozdulataim kifinomultabbak lettek és nem akadályoz a fáradtság és az abból adódó darabossá vált mozgásom…”

“Sokkal könnyebb felvennem a „helyes” testtartást, napközben többször eszembe jut, és figyelek rá. A hátam sokkal kevesebbet fáj.” – Papp Eszter

„Nem egy külső passzív tényezőtől várjuk a megváltást, hanem ezt a „belső fűzőt” nekünk kell kialakítanunk. Sokkal többet figyelek arra, hogy éppen hogy tartom magam, stabilizálok-e. A gyakorlatok után pedig egy fél óráig kb, szinte odafigyelés nélkül is „úgy maradok” a jó pozícióban. Remélem idővel egyre tovább „maradok úgy”.”

„Eszembe jut napközben a tartásra figyelés, könnyebben húzom hátra a vállaimat. Vállfájdalmam jelentősen csökkent. A hasam laposabb lett, láthatóan erősödtek az izmok. Kevésbé esik be a vállam.”

„Nem vagyok végletekig hiú, de a munkámnál fogva (sminkkel, szépséggel foglalkozom), az esztétikus megjelenés fontos része az életemnek. Az utóbbi időben a sok stressznek, tehernek és az évek múlásának köszönhetően egyre görnyedtebben jártam és persze ez komoly fájdalmakkal is járt. Már szinte aludni sem tudtam, csak ha félig ülő pozícióban voltam. Sokat rontott a fájdalom az élet minőségemen. Miután elkezdtem a tornát, már két hét múlva látványos volt az eredmény, a fájdalom múlásáról nem is beszélve. 4 hét múlva új ember lettem.  A Tudatos „Testtartás Program olyan a gerincnek, mint a smink az arcnak, éveket képes fiatalítani. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek aki egyenes gerinccel, fiatalosan és fájdalom mentesen szeretne élni. 
Szekeres Virág Judit (Stílus és szépség Virággal)”
 

” Eljutottam oda, hogy az ajánlható jó szívvel, amely szokássá alakítható, s a TTP filozófiája pont ez! „

“ Nagyon tetszik a program felépítése,a rengeteg segítő videó,a heti relaxációs gyakorlatok és a kvíz is szuper.”

“ Nagyon jól elsajátíthatóak a gyakorlatok a videók alapján. Tetszik, hogy minden gyakorlatsornál figyelmeztetsz a helyes kivitelezésre, testtartásra.”

“ Ajánlom mindenkinek, hogy tudja, milyen az egészséges, szép testtartás.”

“ Jól felépített program , akár csak a videók alapján is elsajátítható hatásos gyakorlatok.”

“ Mert magunkért mindent meg kell tenni és semmi sem lehetetlen!”

“ Fajdalom, betegség elkerülésére és szép könnyed tartás megteremtésére. Vera kiváló oktatása erre a garancia.”

” Mert tartástól függetlenül, kellenek ezen izmok fejlesztése, szinten tartása.”

“ Aki szeretne javítani a testtartásán, kevés napi időráfordítással, kitartással megteheti saját tempóban. Nem kell elutazni, ezzel időt takaríthat meg.”

“ Mert elég látványos, ahogy át lehet vele formálni a testtartást.”

“ Mindenkinek tennie kellene ennyit az egészségéért, főleg, ha hosszú ideig ülő munkát végez.”

” Szerintem ez az egyetlen módszer, amivel igazán hosszú távon tudunk segíteni a hátfájdalmakkal/gerincterdüléssel kapcsolatos problémánkon.”

” Hamar érezhető változásokat tapasztal az ember. Van értelme csinálni, időt szakítani rá, mert hozza az eredményeket. Könnyebb a mozgás, kisebb a fájdalom, tudatosabb az ember a testtartására és csak 4 hét telt el.”

” Bármilyen korosztály végezheti nem kell hozzá semmilyen tudás, képzettség. Könnyen elsajátítható.”

” A könyvben leírt tippek nagyon sokat segítettek a helyes ülőtartás kialakításához.”

“ Tartós, látványos javulást okoz gerincferdülés esetén is. Hathatós, egyéni korrekciót ad az online verzió mellett is. Profi, minőségi oktatás, őszinte odafigyeléssel és inspirációkkal. “

“ Szerintem jó, hogy a gyakorlatok rövid videókban vannak bemutatva, így könnyű odafigyelni rá, és gyakorolni. Jó, hogy a segítő videók külön vannak, így ha valami megy, arra nem kell időt pazarolni, ha valami viszont nem érthető, azt könnyű előkeresni.”

“ Nagyon jól elsajátíthatóak a gyakorlatok a videók alapján. Tetszik, hogy minden gyakorlatsornál figyelmeztetsz a helyes kivitelezésre, testtartásra.”

“ Nagyon tetszik a program felépítése,a rengeteg segítő videó,a heti relaxációs gyakorlatok és a kvíz is szuper.”

” Nagyon tetszettek a videók. Az egymásra épülés, az alapos szemléltetés, pontos, részletes magyarázat segít abban, hogy itthon, egyedül végezzem a gyakorlatokat.”

” Nagyon tetszettek a videók. Érthető, lényegre törő, sokat segített a helyes elsajátításban. „

“ Nagyon tetszettek a videók. Az egymásra épülés, az alapos szemléltetés, pontos, részletes magyarázat segít abban, hogy itthon, egyedül végezzem a gyakorlatokat. ” -Papp Eszter

Résztvevő végezte már el sikeresen a programot
0 +
Ennyire tetszett az oktató szakértelme a programban
10/ 0
Így értékelték a program felépítését
10/ 0
Résztvevő ajánlaná a programot másoknak is
10/ 0