Barion Pixel Könyv - Tudatos Testtartás

Hiánypótló könyv Magyarországon!

A módszer, amit minden 35 feletti, görnyedő munkát végző nőnek ismernie kell!

Gyógytornász, plasztikai sebész és Kriston Intim Torna tréner ajánlásával.

A 20 év oktatási tapasztalattal rendelkező gerinctréner és jógaoktató tanácsai, amikkel egyszerre tehetsz a hátad és a női szerveid egészségéért.

Eddig azt hitted, a rossz tartás egyszerűen csak csúnya?

Tévedtél! Mit okozhat még?

Derék-, hát-, nyakfájás

Esztétikai probléma

Belső szervek problémái

Légzési nehézség, stressz

Több mint 20 azonnal hasznosítható tipp, hogy:

Kevesebb fájdalommal élj

Z

Megelőzhess komolyabb betegségeket

Jobb kedved legyen

Jobban kapj levegőt

A belső szerveidet jobb egészségben tudhasd

Csinosabb és magabiztosabb legyél

Testtartás javítás a fájdalommentes életért

A Tudatos testtartás című könyv nem tudósoknak, egészségügyi szakembereknek íródott, hanem

 • olyan hétköznapi embereknek, akiknek már most problémát okoz a rossz testtartás és az ebből adódó fájdalmak
 • akik a jövőben is minőségi életet szeretnének élni, nem szeretnék, hogy a testük korlátai miatt szoruljanak a négy fal közé. Szeretnének szabadon mozogni, dolgozni, utazni.

Kinek való ez a könyv?

 • A folyamatos görnyedő munkától nap végére már leszakad a hátad, derekad, vállad, nyakad?
 • Már reggel úgy ébredsz, hogy “be kell járatnod” a sajgó hátad/derekad?
 • 35 feletti vagy és már sok mindenbe belefogtál, de végleges megoldást egyik sem hozott?
 • Tudod, hogy rendszeresen mozogni kellene, de a család és a munka mellett magadra már nincs időd?
 • Elszörnyedsz, ha meglátsz magadról egy fotót, mert annyira rossz a tartásod és a “banyapúp” is rettenesen zavar?
 • Már sok eszközt kipróbáltál: jobb széket, új matracot, tartásjavító hevedert, drága talpbetétet, de igazán egyik sem használt?
 • Szeretnéd kihúzni magad de néhány perc után “összecsúszol” és nem tudod tovább tartani magad?

Kinek való a könyv még?

 • Hajolgatsz és görnyedsz egész nap és alig várod, hogy vízszintbe helyezd magad nap végére?
 • Aszimmetrikus munkát végzel orvosként, fogorvosként, gyógyszerészként, kozmetikusként?
 • Aszimmetrikus sportot végzel és az egyenetlen terheléstől leszakad az egyik oldalad?
 • Nem elég, hogy napi 8 órát irodai munkát végzel, és fáj a hátad, de este mosogatás közben már csillagokat látsz?

Kisgyerekes anya vagy

Ülő munkát végzel

Asszimetrikus munkád van

35 feletti nőként

Fábiánné Simon Klára

„Azt hittem – közel hetvenévesen, 9 év tudatos (?) jógázásután – , hogy már mindent tudok a lakosztályomról, a testemről, de tévedtem. Balatoni-Huber Vera a nagy éltmód-változtatások korában nem gyökeres fordulatra, csupán apró, de tudatos lépésekre sarkallja új könyvének olvasóit.”

Fábiánné Simon Klára

nyugdíjas pedagógus

Pass Balázs

„Vera egy igazi szakember, aki mélységébenkutatja a jóga és a gerinc egészségének tudományát. Ehhez társul a több évtizedes tanári múltja, aminek köszönhetően át is tudja adni ezt a tudását.”

Pass Balázs

online marketing szakértő

Gaál Erzsébet

„Szeretettel ajánlom e könyvet azoknak, akik tudatosan szeretnék egészségben tartani alhasi szerveiket a helyes testtartás segítségével is, illetve azoknak, akik a már kialakult elváltozások megszűntetését tűzték ki célul.”

Gaál Erzsébet

Kriston Intim Torna Tréner

Dr. Bulyovszky István

„Nem is tudják a nők, hogy a megfelelő egyenes tartással és a gerincet stabilizáló megfelelő izomzat megerősítésével és rendszeres karbantartásával megelőzhető lehet a hasplasztika.”

Dr. Bulyovszky István

plasztikai sebész, Perfect You plasztikai sebészet

Fendrik Katalin

„Szakmai megalapozottsággal és irodalmi kitekintésekkel gazdagított tartásjavító kézikönyv. Rendszerezett elméleti és gyakorlati vonalvezetése nagy segítség lehet azoknak, akik testtartásuk kontrollját és / vagy javítását célozzák meg.”

Fendrik Katalin

gyógytornász-fizioterapeuta, manuálterapeuta

Milyen hasznod lesz a könyvből?

N

Megtanulod tesztelni a saját testtartásod állapotát

Megtudod, hogy milyen valójában a szép testtartás

Jobban megismered a tested működését

Elkerülhess elkerülhető orvosi beavatkozást, mint egy hasi plasztikai műtét

Az alhasi szerveidet jobb egészségben tudhatod

Csinosabb és magabiztosabb leszel

Szia, Balatoni-Huber Vera vagyok a Tudatos Testtartás Tanfolyam megalapítója és szakmai vezetője, a Tudatos testtartás című könyv szerzője, testtartás coach, gerinctréner, gerincjóga oktató.

Küldetésem, hogy a hatékony technikák mellett a módszert is megtanítsam, hogy az elfoglaltak és lusták is egészségesebb életet élhessenek.  Erről beszéltem TEDx előadóként az “Újrakezdjük, de miért hagyjuk abba?” című előadásomban is.

Több, mint 25 éves pedagógiai gyakorlattal, 11 éve foglalkozom a helyes testtartásra vágyó, hátfájós emberekkel.  Több ezer megtartott óra tapasztalatával állítottam össze a tanfolyamot. 

A Tudatos testtartás című könyvemet már nem csak Magyarországon, de a határon túl is olvassák és használják. Megtanítom, hogyan csináld jól úgy, hogy eredményes és kitartó maradj.

365 napos pénzvisszafizetési garancia

Nagyon biztos vagyok a dolgomban! A gyakorlóim 100%-a jelezte vissza, hogy sokkal jobban érezte magát az első hónapot követően. Az előtte-utána készült fotók között látványos volt a változás.

Miért vagyok ebben ilyen biztos? 

 • Mert minden, amit itt leírok, azt én magam, a családtagjaim is naponta használjuk.
 • Mert ebben a könyvben pont azokat a dolgokat szedtem össze, amik sokszor elhangzanak a gerinctréning órákon. A résztvevők azonnal javítottak velük a testtartásukon.

Ha nem azt kapod, amit szerettél volna, akkor jelezd nekünk 365 napon belül, és mi visszatérítjük a könyv árát! Nem kérek magyarázkodást, bizonyítgatást, csak megköszönöm, hogy adtál a Tudatos testtartásnak egy esélyt és barátokként válunk el.

*Minden olyan információ, amit a www.tudatostesttartas.hu oldal és aloldalai tartalmaznak – ideértve a szövegeket, grafikákat és képanyagokat, illetve minden egyéb anyagot, melyet az oldal tartalmaz – kizárólag tájékoztató jellegűek. Ezen az oldalon semmilyen formában nem adunk egészségügyi tanácsot, nem testesítünk meg orvos-beteg kapcsolatot. Javasoljuk, mindig egyeztessen kezelőorvosával, ha állapotával kapcsolatban bármilyen kérdése vagy gyanúja merülne fel. Ugyancsak javasoljuk, hogy egyeztessen kezelőorvosával az itt leírtak Ön általi értelmezése kérdésében. Soha ne hagyja figyelmen kívül vagy kerülje meg az orvosi tanácsot, az okból, hogy bármilyen információt olvasott ezen a weboldalon vagy bármely a webodalunkhoz kapcsolt egyéb más oldalon.

Krónikus derékfájás, gerincprobléma, mozgásszervi problémák esetén javasolt előzetesen orvos vagy gyógytornász véleményének kikérése az esetleges sérülések elkerülése érdekében.

Bármilyen – fizikai vagy mentális – betegség megállapítása, a terápiás terv elkészítése, a beteg egészségi állapotának figyelemmel kísérése minden esetben arra megfelelő szakképesítéssel rendelkező orvos feladata. Orvosi képesítéssel nem rendelkező személy diagnózist nem állíthat fel, az orvos által felállított diagnózissal kapcsolatos terápiát nem módosíthatja és a beteget nem kezelheti előzetes orvosi vizsgálat nélkül. A Spirálstabilizáció nem helyettesíti a konvencionális gyógyító tevékenységet.