Barion Pixel Visszajelzések - Tudatos Testtartás

A Tudatos Testtartás Online Program Magyarország legnagyobb online testtartás javító programja, melyet a világ több, mint 10 országában alkalmaznak!

Ők már sikerrel használják a Tudatos Testtartás Online Program módszert

Előtte-utána eredmények

Elégedett vélemények

Mit mondtak a résztvevők a Tudatos Testtartás Online Programról?

Milyen változást tapasztaltál magadon a program/otthoni gyakorlás hatására? 2. Mi tetszett a legjobban?

“ 1. Érezhetően javul gyakorlás után a tartásom és ezt nagyon élvezem. 2. Ezt, valamint a gerincem alsó szakaszának megkönnyebbülését élvezem a legjobban. Valamint hogy komplexen kezeled a helyes testtartás összetevőivel kapcsolatos teendőket. “

“ Tartós, látványos javulást okoz gerincferdülés esetén is. Hathatós, egyéni korrekciót ad az online verzió mellett is. Profi, minőségi oktatás, őszinte odafigyeléssel és inspirációkkal. “

“Kisebb lett a banyapúpom. Az tetszett legjobban, hogy akkor és ott gyakorlok, amikor és ahol tudok.”

“ Annak ellenére, hogy nem túl sokat gyakoroltam, éreztem pozitív hatást, valamint az egyéb testmozgás során is figyeltem a stabilizálásra. Legjobban az otthoni gyakorlás lehetősége tetszett, ill. az online együttes gyakorlás. “

“Nagyon jól elsajátíthatóak a gyakorlatok a videók alapján. Tetszik, hogy minden gyakorlatsornál figyelmeztetsz a helyes kivitelezésre, testtartásra.”

“ Nagyon tetszik a program felépítése,a rengeteg segítő videó,a heti relaxációs gyakorlatok és a kvíz is szuper. Azért azt el kell mondanom,hogy könnyebbnek tűntek a gyakorlatok, mint amilyenek valójában. Nagy odafigyelés, tudatosság kell hozzá…Mivel ennyire összpontosítani kell,így egyfajta kikapcsolódás is számomra,hiszen ilyenkor nem tudok agyalni minden máson.. “

“Kevésbé fáj a nyakam, hátam. A 9. gyakorlat a kedvencem, érzem, hogy nagyon jól átmozgat.” -Kopcsik Kozima 

“ Jobban figyelek házimunka, járás közben a helyes testtartásra. Az tetszett az egészben, hogy lassú, alapos magyarázat, bemutatása volt a gyakorlatoknak. Másik az, hogy a gyakori hibákra Vera felhívta a figyelmet, de előbb a jót mutatta meg. Így lehetett felfigyelni arra, mit is csinálhattam az előbbi utánzása közben rosszul.”

“Az évtizedek óta felhúzott vállam 1-2 centivel lejjebb került”

„Az egészségügyi problémáim enyhülnek, a légzésem javult ami nagyon észrevehető… Reflux tüneteim is szinte elmúltak… a sportban a teljesítményem javult… a technikai sportban pl.: snowboardozásnál a mozdulataim kifinomultabbak lettek és nem akadályoz a fáradtság és az abból adódó darabossá vált mozgásom…”

“Sokkal könnyebb felvennem a „helyes” testtartást, napközben többször eszembe jut, és figyelek rá. A hátam sokkal kevesebbet fáj.” – Papp Eszter

„Nem egy külső passzív tényezőtől várjuk a megváltást, hanem ezt a „belső fűzőt” nekünk kell kialakítanunk. Sokkal többet figyelek arra, hogy éppen hogy tartom magam, stabilizálok-e. A gyakorlatok után pedig egy fél óráig kb, szinte odafigyelés nélkül is „úgy maradok” a jó pozícióban. Remélem idővel egyre tovább „maradok úgy”.”

„Eszembe jut napközben a tartásra figyelés, könnyebben húzom hátra a vállaimat. Vállfájdalmam jelentősen csökkent. A hasam laposabb lett, láthatóan erősödtek az izmok. Kevésbé esik be a vállam.”

Miért ajánlanád másoknak a Tudatos Testtartás Online Program elvégzését?

” Eljutottam oda, hogy az ajánlható jó szívvel, amely szokássá alakítható, s a TTP filozófiája pont ez! „

“ Nagyon tetszik a program felépítése,a rengeteg segítő videó,a heti relaxációs gyakorlatok és a kvíz is szuper.”

“ Nagyon jól elsajátíthatóak a gyakorlatok a videók alapján. Tetszik, hogy minden gyakorlatsornál figyelmeztetsz a helyes kivitelezésre, testtartásra.”

“ Ajánlom mindenkinek, hogy tudja, milyen az egészséges, szép testtartás.”

“ Jól felépített program , akár csak a videók alapján is elsajátítható hatásos gyakorlatok.”

“ Mert magunkért mindent meg kell tenni és semmi sem lehetetlen!”

“ Fajdalom, betegség elkerülésére és szép könnyed tartás megteremtésére. Vera kiváló oktatása erre a garancia.”

Mert tartástól függetlenül, kellenek ezen izmok fejlesztése, szinten tartása.”

Aki szeretne javítani a testtartásán, kevés napi időráfordítással, kitartással megteheti saját tempóban. Nem kell elutazni, ezzel időt takaríthat meg.

Mert elég látványos, ahogy át lehet vele formálni a testtartást.”

Mindenkinek tennie kellene ennyit az egészségéért, főleg, ha hosszú ideig ülő munkát végez.”

” Szerintem ez az egyetlen módszer, amivel igazán hosszú távon tudunk segíteni a hátfájdalmakkal/gerincterdüléssel kapcsolatos problémánkon.”

” Hamar érezhető változásokat tapasztal az ember. Van értelme csinálni, időt szakítani rá, mert hozza az eredményeket. Könnyebb a mozgás, kisebb a fájdalom, tudatosabb az ember a testtartására és csak 4 hét telt el.”

” Bármilyen korosztály végezheti nem kell hozzá semmilyen tudás, képzettség. Könnyen elsajátítható.”

” A könyvben leírt tippek nagyon sokat segítettek a helyes ülőtartás kialakításához.”